Топ ясновидка от Египет се оказа баба на участник в

...
Топ ясновидка от Египет се оказа баба на участник в
Коментари Харесай

Бабата На Сами От “фермата” Била Топ Ясновидка

Топ ясновидка от Египет се оказа баба на участник в риалитито “Фермата”. Треньорът на звездите и някогашен национал по плуване Сами Хоссни, който е на половина българин, на половина египтянин, разкри, че е потомък на доста топ ясновидка.

Тя е предрекла даже неговото лично оцеляване при раждането му. В края на своята седмица като ратаи в шоуто Сами и маникюристката Силвия споделят освен сламата в обора при козите, само че и много персонални истории. Блондинката от Несебър разкодира татуировките му и пожела да научи повече за името му.

“Сами значи “меч”. Абсолютно египетско име е, баба ми Фатма ми го е дала. Когато съм се раждал, съм се усукал към пъпната шнур в корема на майка ми и тоновете ми взели да изчезват. Баба ми, която е ясновидка и има доста специфични сили, е споделила: “Не плачете, детето ще се роди живо и крепко, ще бъде доста красиво и ще се споделя Сами!”, описа някогашният плувец.

Хоссни в никакъв случай не е виждал татко си. Разделя се с него, когато е 2-годишен. Татко му започва бизнес в Съединени американски щати, с който подкрепя фамилията, написа lupa.bg.”Когато се случи атентатът с кулите близнаци на 11 септември, всички хора с арабски имена от мюсюлмански генезис бяха жигосани. Той загуби бизнеса си. Съжалявам, че не съм го виждал, тъй като той почина”, призна момчето с холивудска усмивка.

Сами Хоссни влезе във “Фермата” с визитка на Аполон, построил бизнес със препоръки за здравословно хранене и личностно развиване. Екзотичният хубавец е подготвен при победа да влага премията от 100 000 лв. в учредяване на българска федерация по сърф.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР