top view of businessman hand working with modern technology and

...
top view of businessman hand working with modern technology and
Коментари Харесай

Компания инвестира 5 милиона долара в маркетинг лаборатория за изкуствен интелект

top view of businessman hand working with modern technology and digital layer effect as business strategy conceptAI Marketing Lab ще развива новаторски технологии, задвижвани от изкуствен интелект
Полската компания RTB House разгласи, че започва новаторската маркетинг лаборатория AI Marketing Lab с бюджет за първата година от 5 милиона щатски $. Новото поделение ще развива най-модерни софтуерни маркетинг решения както за рекламодатели, по този начин и за медии.

Проектът идва, откакто в последната година компанията влезе в историята като първият разработчик на маркетинг технологии, който на всеки стадий от технологията си има интегрирани логаритми с надълбоко учене (най-перспективното поделение на изкуствения разсъдък, имитиращо работата на невроните в човешкия мозък). RTB House са и измежду дребното компании, които употребяват напълно авторска технология за закупуване на реклама през RTB модела (търгове в действително време), с което се нареждат измежду водачите в най-бързо растящия сегмент на цифровия маркетинг – програматик рекламата.
AI Marketing Lab ще бъде вътрешно поделение на компанията, отделено от главния им отдел за разработки и развиване и ще се концентрира напълно върху основаването на условия за изобретяване и развиване на нови софтуерни маркетинг решения.
“В последните години доказахме, че технологиите, задвижвани от изкуствен интелект обезпечават повишение от над 50% на цялостното показване на ретаргетинг акциите. Сега, с AI Marketing Lab главният ни фокус ще бъде да подобрим успеваемостта за обезпечаване на нов трафик за рекламодателите ” – оповестява Роберт Дичковски, CEO на RTB House, който ще бъде отпред на лабораторията в първичния стадий на плана.
 RTB House
До момента истинската идея на компанията за архитектура на невронна мрежа е представяна на Международната конференция за невронни мрежи в Съединени американски щати, а преди този момент RTB House неведнъж са лектори и водят уъркшопове на най-голямата интернационална конференция за изкуствен интелект – International Conference on Machine Learning в Ню Йорк, както и на AAAI Конференция за изкуствен интелект в Сан Франциско.

Преди броени дни Financial Times нарежда RTB House измежду 10-те най-бързо растящи софтуерни компании в Европа с оборот от 819 538 евро през 2013-a и 18 573 000 евро през 2016-а (ръст от 2167%) . Междувременно през 2018-а компанията, която работи с най-големите търговски марки в света на над 70 пазара, откри офиси в четири от най-развитите точки за новаторски маркетинг технологии – Токио, Ню Йорк, Бостън и Чикаго.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР