Топ сексоложката Наталия Кобилкина е изтървала любовта на законния си

...
Топ сексоложката Наталия Кобилкина е изтървала любовта на законния си
Коментари Харесай

Мъжът на Кобилкина си хвана любовница

Топ сексоложката Наталия Кобилкина е изтървала любовта на законния си гръцки брачен партньор Такис Детракис.

От известно време насам баровеца си има публична държанка, с която се среща в жилището ѝ в първокласен столичен комплекс, научи Уикенд.

Улисана да създава нови секс тактики и правила за сексапил и оргазъм, Кобилкина пропуснала да забележи, че на предприемача му липсват милувки. И вместо да го прикотка в леглото си, настойчиво траяла да пътува по всевъзможни семинари. Богаташът се опитал да организира два-три естествени диалога с рускинята, в които тактично да ѝ намекне, че би трябвало да се държи като омъжена жена, а не като мома, само че блъснал на камък.

Вечно усмихната Наталия обгръщала с ръце врата му и прошепвала в ухото му, че за нея няма секрети в връзките сред двама души и че е добре понякога съпрузите да си дават отмора един от различен, с цел да не си омръзнат. Таки кимал с глава в символ на единодушие, само че явно напълно други мисли са се въртели в главата му, съскат клюкарите.

Ако се има вяра на мълвата, гъркът почнал да ѝ кръшка още след първата година от брака. Правел го дискретно и не влагал никакъв смисъл във връзките, които създавал за малко време. Бил извънредно влюбен в брачната половинка си и възнамерявал двамата да имат най-малко три хлапета. След като работата с децата не се получила и Кобилкина не забременяла през първите 12 месеца от съжителството им под един покрив, възприятията му очевидно почнали да охладняват.

Такис посещавал всемирски събития, на които изобилствало от дългобедри хубавици. Така една вечер ориста го срещнала с чаровна софиянка на към 30 години. Двамата провели сантиментален диалог на чаша вино и открили, че имат доста общи ползи в областта на туризма. От дума на дума решили, че няма да е зле да си създадат по-скоро втора среща, на която да дадат късмет на душите си да се опознаят.

Така връзката се задълбочила, а на Дретакис му харесвало да посещава уютния апартамент на чаровницата, намиращ се в първокласен квартал на София в предпазлив затворен комплекс. Двамата даже се разхождали из центъра, пиели кафе в изискана виенска сладкарница и постоянно можели да бъдат видяни да си гукат сладко на масата. Пред Наталия хубавицата била представяна за „ колежка”.

Мълвата бързо се разнесла из светските среди, само че Наталия се правела, че нищо не знае и не чува, тъй като не можела нито за момент да допусне, че топ сексоложката на републиката може да бъде и топ рогоноска. Кобилкина вярвала, че бракът ѝ е стоманен и че няма жена, която да покаже по-завидни полови умения от нея.

Сега обаче се тормозила, че като нищо може да стане за смях пред хората, които щели да си мислят, че явно повече се хвали с креватни умения, в сравнение с да ги практикува. Притеснявал я и възможен втори бракоразвод, който щял да се отрази на имиджа ѝ, на писането на книги и на провеждането на скъпоструващи семинари.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР