Топ репортерът Миролюба Бенатова вече е таксиметров шофьор. Това разкри

...
Топ репортерът Миролюба Бенатова вече е таксиметров шофьор. Това разкри
Коментари Харесай

Миролюба Бенатова стана шофьор на такси

Топ репортерът Миролюба Бенатова към този момент е таксиметров водач. Това разкри самата тя във Facebook. Бенатова е взела изпита в ДАИ, издържала е психотеста и към този момент кара кола на Yellow taxi. Тя изяснява, че е стигнала до това решение, откакто не получава опция да задава въпроси в ефир.

" Служебният ми телефонен номер като водач на такси, приключва на 111. Когато започнах да го употребявам, бях в БТВ. После ми го взеха за малко, когато през 2013а напуснах. След това си го откупих и в този момент ми се стори удачно отново да ме съставлява. 111 си е алегорично число. Докато сме на 111-то място по независимост на словото, аз имам свободата да запитвам от този номер дали съм спряла на точното място и да осведомявам, че съм пристигнала на адреса. Имам свободата да споделям с публиката аналогово. Камерно. Без ефир ", споделя Бенатова.

След това тя се върща обратно и напомня по какъв начин се е разделила с Нова телевизия, получавайки " отказващо " предложение, което не може да одобри. Кариерата й обаче е направила завой в попрището, тъй като на всички места й казвали, че няма място за кореспонденти като нея. Въпреки че и в таксиметровите среди я приели с съмнение, там тя най-малко е получила късмет да опита.

" Взех си изпита в ДАИ, устоях психото и аплайвах в Yellow ", добавя Бенатова.

" Някои още имат вяра, че проверявам или кроя нещо. Други (уж репортери) повтарят под сурдинка опорката, че сготвям някакъв план ", прибавя тя и дава да се разбере, че става дума за безпочвени спекулации. Миролюба Бенатова прецизира, че единствената нейна активност, обвързвана с публицистиката, е писане на публикации по препоръчани тематики от списания, които нямат връзка с политиката.

" Мен не ме е позор всеки ден да стоя очи в очи с публиката. И не преставам да й послужвам. Както мога. Днес е това. Благодаря за доверието ", приключва тя и се подписва: " Миролюба Бенатова, водач на такси "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР