Топ ракетата на България - Григор Димитров, се класира за

...
Топ ракетата на България - Григор Димитров, се класира за
Коментари Харесай

Димитров: Уверен съм в себе си, обичам да играя срещу големите

Топ ракетата на България - Григор Димитров, се класира за третия кръг на „ Мастърс “ шампионата в италианската столица след победа с 2:0 сета над трикратния победител в Големия шлем – Стан Вавринка.

Гришо остана удовлетворен от триумфа, като се изрече ласкаво за швейцареца и добави, че чака с неспокойствие идващия си мач, в който може да се изправи против международния №1 Новак  Джокович. Сърбинът обаче би трябвало първо да се оправи с аржентинеца Томас Мартин Ечевери.

„ Вавринка е страховит състезател на всяка настилка. Аз му разреших да се върне в мача във втория сет и направих няколко неточности, при които той върна пробива. Но такива са нещата на клей “, показа Григор след дуела.

„ Стан стартира да удря топката по-добре във втория сет и съм благополучен, че затворих мача в два сета. Никога не е елементарно против Стан, играли сме доста пъти и знаехме какво да чакаме. Чувствах се добре на корта и от дълго време не бях играл подобен мач “, добави Димитров.

„ Жребият е тежък, само че това е ситуацията. Харесвам мачове против огромните тенисисти, усещам се удобно, въпреки всичко съм в тура отдавна. Знам, че против Новак нямам добра статистика, само че ще е хубаво да ревизира равнището си сега против него, а и постоянно се усещам убеден преди такива мачове ”, сподели още 33-ият в света.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР