Топ политическият офис на Пекин в Хонконг нарече протестиращите политически

...
Топ политическият офис на Пекин в Хонконг нарече протестиращите политически
Коментари Харесай

Китай нарече протестиращите в Хонконг политически вирус

Топ политическият офис на Пекин в Хонконг назова протестиращите " политически вирус " и предизвести, че полуавтономният град в никакъв случай няма да се успокои, до момента в който " отровните " и " буйстващите " стачкуващи с черни качулки не бъдат отстранени.
 Икономиката на Хонконг с най-голямото стесняване в историята си
Икономиката на Хонконг с най-голямото стесняване в историята си

Ръководителят на града Кари Лам акцентира, че икономическото положение е по-лошо от това по време на Азиатската финансова рецесия през 1998 година

В предизвестието на Централното държавно бюро за връзка в Хонконг и Макао се споделя, представено от " Гардиън ", че централното държавно управление в Пекин няма да стои безучастно пред " тази безразсъдна, побъркана мощ ", като има поради протестното придвижване, което разклаща Хонконг от предишния юни. Подчертава се, че протестиращите и тези, които постоянно повтарят мантрата " в случай че изгорим, вие изгаряте с нас ", са " политически вирус ". Бюрото предизвести, че уредниците на придвижването желаят да " бутнат Хонконг от скалата " . Според политическия офис " колкото повече симпатизанти имат тираните, толкоз по-висока цена Хонконг ще заплати ".

Съобщението идва на фона на засилената реторика от Пекин към протестиращите в Хонконг преди изборите през септември.

Повече от 7000 протестиращи са задържани от юни. Масовите арести на протестиращи провокираха интернационална рецензия и упрекнаха Пекин в потребление на пандемията от ковид като прикритие , до момента в който ускорява натиска в Хонконг.
 Китай за първи път съди чужденец за безредиците в Хонконг
Китай за първи път съди чужденец за безредиците в Хонконг

Той е упрекнат в спонсорство на враждебни детайли от САЩ
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР