Топ моделът Ирина Шейк изненада неприятно почитателите си. 35-годишната красавица,

...
Топ моделът Ирина Шейк изненада неприятно почитателите си. 35-годишната красавица,
Коментари Харесай

Плажни СНИМКИ на Ирина Шейк потресоха феновете ѝ

Топ моделът Ирина Шейк изненада неприятно феновете си. 35-годишната хубавица, която остави щерка си Леа при татко ѝ Брадли Купър и отлетя към Ибиса, качи в профила си в Инстаграм порция провокативни фотоси, на които наподобява повече от безупречно.

Малко по-късно обаче в мрежата се появиха още фрагменти от Ибиса, направени от папараци. Разликата в метода, по който наподобява съветската красавица, е голяма и хвърли почитателите ѝ в шок, написа jenata.blitz.bg.

На една от фотосите, които Шейк показа в профила си в обществената мрежа, тя театралничи край басейна в извънредно изрязан неоновозелен бански и високи черни кожени ботуши на ток, демонстрирайки съблазнителните си и изцяло съвършени форми.

На идната фотография тя сподели в непосредствен проект напълно завършено дупе, издокарано в нищожни бикини.

На папарашките фрагменти обаче нещата въобще не наподобяват по никакъв начин впечатляващо и секси. Фотографите са съумели да я снимат от разнообразни ъгли на плажа, показвайки по какъв начин в действителност наподобява хубавицата в всекидневието.

От фотосите им излиза наяве, че коремът на моделката е малко по-изпъкнал, а по-наблюдателните ѝ фенове бързо видяха, че любимката им има и целулит. Някои стигат до там да заключат, че фотошопът прави чудеса, а без него Шейк е просто една брюнетка с отпусната кожа и целулит.

" Има доста да се желае във връзка с тялото ѝ ", пишат интернет потребителите. И означават, че коремът ѝ е много издут, което, съгласно тях се дължало на неправилното ѝ хранене, типично за хората на отмора.

Разочарован почитател споделя, че няма нищо срещу обработването на фотосите с фотошоп и всеки има право да го прави, само че Шейк е образец за подражателство на милиони девойки, които са подготвени да упражняват до пристъп във фитнеса и да гладуват, с цел да замязят на нея. А най-после се оказва, че са се измъчвали на вятъра.

" В последна сметка техният блян, към който се стремят, се оказа посредствен ", гневи се той.

Между другото, има и такива, които са във екстаз от необработените фотоси. Те пишат, че въпреки кожата на Шейк да не е толкоз съвършена, тя по никакъв начин не е изгубила и грам от блясъка и хубостта си.

" Отпуснала се е по време на почивката, само че въпреки всичко е красива ", " Вижда се, че е закусвала преди този момент ", " Просто е избрала несъответствуващ бански, само че отново е красива ", " И аз желая такава " несъвършена " фигура ", " Колко същинска е тя! ", пишат те.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР