Топ манекенката Кристина Милева, която е и ексгоденица на Деян

...
Топ манекенката Кристина Милева, която е и ексгоденица на Деян
Коментари Харесай

Бившата на Деян Донков заряза майчинството, куфее по морето

Топ манекенката Кристина Милева, която е и ексгоденица на Деян Донков, заряза майчинството, с цел да куфее на морето. Красавицата избра да се забавлява с приятелки, вместо да си гледа децата  вкъщи, дочу HotArena.

Тъмнокосата изкусителка едвам изчака да се роди щерка й Миа през юни и я връчи на бабите. Само седмица по-късно, тя и приятелката й Александра Тюркмен бяха засечени да лудуват на „ Градина ”.

„ Не й чета морал, обаче коя майка си оставя децата, с цел да върви по почивки с приятелките си ”, подлагат на критика я завистници. На Кристина обаче не й пука и от най-пресните снимки излиза наяве, че забавата за нея продължава.

Красавицата е измежду най-скъпоплатените бг модели в чужбина, освен е върнала отлич„ ната си форма след раждането, само че и майчинството явно по никакъв начин не й тежи. Вероятно поради обстоятелството, че родителите й, както и тези на мъжа й оказват помощ на двойката и от сърце се радват на внуците си, написа „ Телеграф ”.

Милева мъчно претърпя раздялата с Деян Донков. Актьорът от Народния спектакъл я заряза рзаради актрисата Радина Кърджилова.

Иначе двамата бяха двойка години наред, а тя даже го води съвсем до олтара. И тъкмо когато бяха на косъм от формалното скрепяване на връзката си, артистът срещна Радина, от която към този момент има наследник.

 И бързо не помни дългокраката манекенка, чиито задължения в чужбина й попречиха да опази територията си задоволително надеждно.

Към днешна дата супермоделът се засича с новото семейство, само че избира да си дава тип, че не ги вижда. Иначе самата тя живее от дълги години в Съединени американски щати, където брачният партньор й има бизнес.

Преди две години двамата се снабдиха със наследник – Кай, а през юни тази година станаха родители и на дребната Мия. Дни по-късно манекенката към този момент лудуваше по плажа с другари и поддържаше формата си с кайтсърфинг.

Цялото семейство обожава рисковия спорт, а моделката се хвали, че синът им също.

„ С  такива родители е неизбежно. Само чака татко му да извади сърфа и стартира да се катери върху него ”, смее се хубавицата по този мотив.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР