Топ икономически представител на ЕС предупреди за дълги опашки по

...
Топ икономически представител на ЕС предупреди за дълги опашки по
Коментари Харесай

ЕС предупреди за дълги опашки и проверки при Брекзит без сделка

Топ стопански представител на Европейски Съюз предизвести за дълги опашки по границите и главоболие вследствие на наложителни митнически инспекции , в случай че Обединеното кралство напусне Общността без съглашение, осведоми АП.

Еврокомисарят по икономическите въпроси Пиер Московиси разгласи, че Обединеното кралство може да се трансформира в трета страна, което ще сътвори " моментални и доста радикални правни промени ".
 Юнкер без повече отсрочвания за Брекзит: 12 април Обновена
Юнкер без повече отсрочвания за Брекзит: 12 април

Ако Народното събрание утвърди договорката, Европейски Съюз би трябвало да бъде квалифициран да одобри отсрочване до 22 май

Той добави, че към 11 000 автомобила влизат и напущат Обединеното кралство всекидневно през тунела под Ламанша или благодарение на фериботите . Страните членки на Европейски Съюз са пресметнали, че инспекцията на документи ще се усили с 40-50% при положение на Брекзит без договорка.

Но Московиси означи: Предпочитам прецизни инспекции на цената на няколко колони от камиони пред здравна рецесия или противозаконен трафик. Сигурността на европейците е наш главен приоритет ".
 Мей предизвестена, че Брекзит пакт с Корбин може да разбие консерваторите
Мей предизвестена, че Брекзит пакт с Корбин може да разбие консерваторите

Евроскептични депутати са ужасени от предлагането на Мей към лейбъристите

По-рано ръководителят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер съобщи пред Европейския парламент, че няма да има повече отлагания на Брекзит, 12 април е крайният период.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР