Топ хотелиери представят във Варна новостите за Лято 2022 в

...
Топ хотелиери представят във Варна новостите за Лято 2022 в
Коментари Харесай

Топ хотелиери представят във Варна новостите за Лято 2022 в Турция  

Топ хотелиери показват във Варна новостите за Лято 2022 в Турция, съобщи кореспондент на Varna24.bg

" Преди няколко години стартирахме едни работни срещи с присъединяване на водещи хотелски вериги от турските курорти. Поради ситуацията две години тези срещи бяха прекратени и в този момент още веднъж сме дружно. Слоганът на този  уъркшоп е " Отново дружно ". Целта на тези срещи е представянето на новите трендове в туризма и на новите хотелски вериги в Турция на всички заинтригувани от България, турагенти и туроператори, които оферират екскурзии в Турция ", коментира Яна Хитова, притежател на туроперторската организация " Емералд ", уредник на срещата.

Според нея пандемията е направила хората от туристическия отрасъл, а и освен, доста по-толерантни, подготвени на взаимни отстъпки в бизнеса. 

" Нашата работа се промени доста. Трудно е да се плануват в дълготраен проект нещата, да се вършат в дълготраен проект стратегии и дестинации. Определено трендовете са продажби в последната минута. Нова, несъмнено, не значи, че няма интерес към резервациите с отстъпки за ранно записване. Нашата организация изисква единствено 10% депозит от нашите клиенти, тъй че да не се тормозят и да не утежняваме техния бюджет. Освен това предлагаме застраховка " Отмяна на пътешестване ", която покрива избрани опасности, при положение, че на клиента му се наложи в последния миг да отсрочи пътуването си. В този случай, застрахователите възвръщат заплатените суми на директните консуматори.

Сега през зимата ние имаме чартърни полети до екзотични дестинации. Миналата седмица при полет за остров Занзибар в петък, туристи направиха резервация в четвъртък. Това са трендовете, записвания в последната минута ", добави Яна Хитова.

На въпросът по кое време България ще бъде най-големият шлагер на туристическата карта, тя съобщи:

" България постоянно е била шлагер освен за чужденците, само че и за българите, които обичат да пътуват и почиват в родината си. Хората обаче имат потребност и от пътешестване зад граница, с цел да се обогатят. Винаги е забавно, когато се срещаме с непознатите култури. Любопитството и приключенския дух карат хората да пътуват и в чужбина.  България обаче ев  сърцата ни и постоянно ще е шлагер за българите! "

Според туроператора мощните страни на страната ни са красивата природа, неповторимото море, прелестният климат, дребните уютни градчета, вкусната храна. 

Яна Хитова показа още със удовлетворение, че към този момент има ранни записвания за лято 2022 и е оптимист, че ще си върнем традиционните пазари, които харесват и обичат България.  

Повече вижте във видеото!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР