Топ гримьорът на звездите Цветан Андреев се прави на ни

...
Топ гримьорът на звездите Цветан Андреев се прави на ни
Коментари Харесай

Цецо Андреев покривал Златка и Благо пред бившия й

Топ гримьорът на звездите Цветан Андреев се прави на ни лук ял, ни лук мирисал в Къщата на Биг Брадър, що се отнася до връзките сред Златка Райкова и Благой Георгиев.

Истината обаче е, че точно стилистът помагал на плеймейтката и футболиста да се крият от бившето й гадже – ММА боеца Георги Валентинов, написа Галерия.

Моделката по всякакъв начин се пробва да вмени на съквартирантите и феновете на Биг Брадър, че с Благо са почнали връзката си 3 месеца след раздялата й с Валентинов. ММА боецът обаче подозирал за връзките им още до момента в който бил благоприятен със Златка.

За да разсея подозренията му, Златка употребила точно Цецо Андреев като „ заслон “. „ Златка и Благо се срещаха скрито, а на Жорката споделяше, че е на грим при Цецо “, описват осведомени. Когато ММА боецът отивал да я ревизира, гримьорът го баламосвал с някаква неистина, прикривайки влюбените.

Златка доста държала изневерите й да останат в загадка за феновете в Биг Брадър и още преди влизането в Къщата, с Цецо се разбрали да си мълчи.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР