Топ гимнастичката Цвети Стоянова се кротна. Атрактивната брюнетка, която преживя

...
Топ гимнастичката Цвети Стоянова се кротна. Атрактивната брюнетка, която преживя
Коментари Харесай

Цвети Стоянова се кротна

Топ гимнастичката Цвети Стоянова се кротна. Атрактивната брюнетка, която претърпя повече от сложна година, откакто едвам не почина от рухване от шестия етаж, спря с бурния живот, научи HotArena.

Родната прелест, която оцеля като по знамение, изцяло смени визията си и още веднъж замязя на обикновено красиво момиче. След като се възвърне от множеството интервенции след рухването от балкона, Цвети реши напълно да промени живота си.

Тя приключи връзките си със своите приятелки от ансамбъла по художествена гимнастика. След това се изруси, стартира да носи тонове грим и да обикаля по нощни заведения и питейни заведения.

Сега Стоянова още веднъж се върна към предходното си „ Аз ”–махна русия цвят на косата си, наподобява по-смирена и още веднъж поддържа другарски връзки с гимнастиките от тима си.

Най-добрата й приятелка бе адашката й Цветелина Найденова, само че връзките им се пропукаха съществено.
„ Не знам къде се пропука нашето приятелство–каза в едно от откровенията си Стоянова.

Не се дразня за нищо. Даже съм й признателна, че ми даде значим урок в живота.Както и доста други хора, които ме оставиха в най-тежкия ми миг.

Те ми демонстрираха, че в никакъв случай не са били до мен. В болничното заведение се борех за живота си, а след излизането си към този момент се борех с живота.

Трябваше да проходя, беше ми мъчно даже до тоалетната да отида. Съмнявам се, че бих й дала прошка ”, споделя още тя.

Сега двете вършат всичко допустимо, с цел да си затоплят връзките. И Цвети е склонна да елементарни на някогашната си съотборничка предишното.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР