Топ френският учен и съветник на френското правителство заяви, че

...
Топ френският учен и съветник на френското правителство заяви, че
Коментари Харесай

Във Франция: Няма връщане към нормалност преди есента на 2021 г.

Топ френският академик и консултант на френското държавно управление съобщи, че е малко евентуално страната да се възстановява преди есента на идната година , оповестяват " Ройтерс " и " Индипендънт ".

Жан-Франсоа Делфрайси разяснява, че във Франция има 22 милиона души, които са уязвими и че м оже да отнеме до месец май , с цел да бъдат имунизирани всички , преди имунизацията да бъде пусната за други.

" Ваксините са главен източник на вяра, само че в случай че погледнете опциите за имунизиране, които ще имаме във Франция и другаде в Европа, ще ни би трябвало време. Производството на ваксини ще бъде по-бавно от плануваното преди 15 дни или три седмици. "

Твърде евентуално е французите да продължат да се сблъскват с ограничавания в всекидневието си , за битка с COVID-19 до есента на 2021 година В четвъртък ръководителят на Европейска комисия Урсула фон дер Лайен заяви, че на 27, 28 и 29 декември .

Разпространението е условно според от това дали имунизацията Pfizer/BioNTech, която бе утвърдена от английския регулаторен орган за незабавна приложимост на 2 декември и регулаторният орган на Съединени американски щати за незабавна приложимост на 11 декември, ще бъде утвърдена от регулатора на Европейски Съюз.

Ваксината ще бъде разисквана на среща на 21 декември, до момента в който утвърждението на имунизацията Moderna би трябвало да бъде разисквано идващия месец. В сряда френският министър председател Жан Кастекс съобщи пред Народното събрание, че акцията за имунизиране във Франция може да стартира през последната седмица на декември , в случай че бъде утвърдена, а по-късно ще бъде засилена през януари.

Възрастните хора ще бъдат първите хора на опашката, добави той. Франция записва 18 254 нови случая на COVID-19 през последните 24 часа, което е най-високият дневен брой от 20 ноември. Франция е на пето място в международен мащаб по случаи с над 2,42 милиона досега.
 Макрон с висока температура, кашлица и изнемощялост
Макрон с висока температура, кашлица и изнемощялост

Макрон се е заразил по време на срещата на върха на Европейски Съюз в Брюксел
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР