Топ дизайнерката Миглена Каканашева умело се е заела да промотира

...
Топ дизайнерката Миглена Каканашева умело се е заела да промотира
Коментари Харесай

МЕГЗ с инициатива за българския вкус

Топ дизайнерката Миглена Каканашева ловко се е заела да промотира тематиката за същинските неща към нас в обществените мрежи, където всичко е лъскаво, подправено и фотошопирано.

След като първа заприказва за манията по редактиране на фотоси измежду родните звезди. Че даже и качи свои нередактирани фотоси и си призна, че тя самата също години наред е обработвала фрагментите си, тъй като е робувала на стандартите за идеалния инстаграм облик. Вчера Мегз заприказва за същинския български усет. Тя качи фотография в инстаграма си, на която театралничи с българска пита и попита почитателите си за какво да се снимат с омари и гурме чинии е толкоз съвременно? “Какво им има на нашите вкусотии?  Аз персонално боготворя родния усет. Има нещо толкоз магично в него, което ме връща право в детството ми когато постоянно кръстосвах полетата на село рошава и боса, а баба ме викаше да се прибирам да хапвам. ”

Каканашева още прикани почитателите си да разясняват кое е тяхното обичано обичайно българско ядене. И провокира армията си от Ангелите на МЕГЗ да създадат същите постове. Сред тях беше и коафьорът на звездите Венелин Кондаков , който е съ-водещ на Мегз в риалитито ѝ. Той одобри предизвикването и даде обещание да направи съвременен пост за родния усет.

Според осведомени концепцията на МЕГЗ е да наложи родния български усет както и всичко същинско в живота ни като съвременно, с цел да може повече хора да стартират да го считат за готино и да го вършат. И с това да се понижи фалша в обществените мрежи. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР