Топ дизайнерката Миглена Каканашева, която напоследък е по-красива от всякога,

...
Топ дизайнерката Миглена Каканашева, която напоследък е по-красива от всякога,
Коментари Харесай

Мегз звъртя главата на бившия зет на Стоичков

Топ дизайнерката Миглена Каканашева, която в последно време е по-красива от всеки път, съумя да омайност прочут хубавец, който даже беше претендент шурей на Стоичков. Сексимволът и фантазия на всички дами - Иво Аръков е като обладан от стилната принцеса.

В събота Мегз беше посетител в предаването му “Мармалад ” и очевадно Аръков не спря да прави похвали на Каканашева. Нещо повече - без никакво терзание тв водещият сграбчи Мегз в мускулестите си ръце още при влизането ѝ и няколко минути не искаше да я пусне. Наложи се Радост Драганова и другият посетител - влогърът Балан, да ги разделят. Но и това не беше задоволително на надареният артист - минути по-късно той помоли Балан да си сменят местата, с цел да стои по-близо до амбициозното миньонче.

Всичко това очевидно не тормози Мегз. Тя се смееше и като че ли бе привикнала с вниманието на Аръков. Злите езици приказват, че мускулестият красавец от дълго време ухажва младата бизнес дама. В обществените мрежи той харесва всеки нейн пост. Дори се шушука, че постоянно ѝ пращал смс-си. А на всемирски събития двамата в никакъв случай не пропущат да стоят един до различен.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР