Топ дизайнерката Миглена Каканашева е решила да промени живота си

...
Топ дизайнерката Миглена Каканашева е решила да промени живота си
Коментари Харесай

Мегз ще продава старите вещи на звездите

Топ дизайнерката Миглена Каканашева е решила да промени живота си фрапантно като спре да е толкоз вманиачена в бизнеса си и се отдаде на щедрост и обществено потребни занимания. От седмица хубавицата още веднъж е дейна в обществените мрежи и не стопира да залива почитателите си с видеа и фотоси. Като последната концепция на амбициозното миньонче съумя да впечатли даже и тези, които не я харесват.

Каканашева си е измислила личен тип щедрост, която назовава “активно добро”. Тя е съчинила новаторска бизнес скица, в която ще продава ненужните движимости на известните персони на алегорични цени и ще подарява събраните средства за благотворителни дела.

“Така един път - ще се направи положително като доста хора ще могат да си купят неща, които по принцип не могат да си разрешат на доста по-ниска цена. Втори път - събраните пари ще се дарят за положителни дела.” - разяснява самата Каканашева в профила си.

Идеята се посрещна с голяма поддръжка и стотици похвали в обществените мрежи.

Още на идващият ден пък Мегз реши да започва самодейността си. Тя пусна къси видеа с 5 продукта и ги разгласи за продажба. Феновете ѝ напряко полудяха. След продуктите имаше марков парфюм за 600лв, който хубавицата продаде за 100лв и марково колие, за което дизайнерката изиска едвам 20лв.

В края на деня Мегз побърза да се похвали, че продуктите са се продали мигновено и че за един от тях е имало осем хиляди записали се души. Каканашева не можеше да приказва от наслада и неспокойствие и типично в неин жанр дръпна вдъхновяваща тирада за положителното, помощта и смяната на света.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР