Топ дизайнерката Миглена Каканашева е отново активна в социалните мрежи.

...
Топ дизайнерката Миглена Каканашева е отново активна в социалните мрежи.
Коментари Харесай

Мегз Тръгна На Психолог

Топ дизайнерката Миглена Каканашева е още веднъж дейна в обществените мрежи. Припомняме, че в продължение на месеци хубавицата не публикуваше нищо в профилите си в инстаграм и фейсбук.

От 3 дни Каканашева не стопира да залива почитателите си с риалити клипчета и фотоси. Злите езици разясняват, че Мегз е съумяла да се изправи на крайници и да се възтанови душевен след арестуването на транспортния необут Румен Рончев. Причината за това е известната психоложка Ани Владимирова, която стои зад някои от най-популярните риалити формати у нас като “Фермата ” и “Биг Брадър ”.

От Нова Телевизия били доста обезпокоени за Каканашева. Модната принцеса е златна мина за малкия екран и все още има подписан контракт за 2 сезона на риалитито си “INSTAQUEEN ”, което се оказа шлагер. И което носи съществени приходи на малкия екран, тъй като беше класирано съгласно самостоятелна ранглиста на Гугъл – като третото най-търсено риалити в страната.

Затова персонално продуцентите на Мегз от Нова Телевизия настояли хубавицата да работи с Владимирова и да се върне допустимо най-бързо към остарялото си аз.

Запознати разясняват още, че единствено след няколко визити Каканашева към този момент била постоянна и сияела както преди. Въпреки това дизайнерката ще посещава именитата психоложка още 2 месеца до момента в който публично премине през тежката обстановка в персоналния си живот.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР