Топ дизайнерката МЕГЗ успя отново да събере цялото внимание в

...
Топ дизайнерката МЕГЗ успя отново да събере цялото внимание в
Коментари Харесай

МЕГЗ БЕЗ ДРЕХИ на плажа

Топ дизайнерката МЕГЗ съумя още веднъж да събере цялото внимание в обществените мрежи върху себе си, видя HotArena. Типично в нейн жанр единствено с една инстаграм фотография Каканашева съумя да провокира лавина от рецензии и похвали, за които родните плеймейтки и модели могат единствено да мечтаят даже с чисто голи фотоси.

Красавицата пусна първата си сбирка обувки като театралничи с мокра коса и транспарантна плажна рокля на задната седалка на колата си след плаж.  На фотографията ясно се вижда силуета на едната гърда на МЕГЗ и извънредно изрязания бански.  Кралицата на инстаграм показа, че фотографията е от доста персонален за нея миг и че е направена от обичания й човек.  Коментарите под фотографията са смесени - едни осъждат Каканашева за голотата, други ревниво я пазят и хвалят.

Злите езици разясняват, че МЕГЗ преднамерено е пуснала фотографията, с цел да провокира скандал, с който обувките й да бъдат на всички места. Най-странното, обаче, е че редица родни звезди театралничат надалеч по-голи и провокативни, само че не провокират сходен обществен отзив.

Родни ПР специалисти разясняват, че отзвукът при МЕГЗ постоянно е толкоз огромен, тъй като тя е кумир и образец за подражателство на младите и хората чакат от нея да е постоянно съвършена в работна атмосфера. Затова всичко, което сервира отвън облика на идеалната бизнес дама провокира несъгласие и безспорно се трансформира във възторг. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР