Топ дизайнерката Мегз успя отново да разбуни духовете в социалните

...
Топ дизайнерката Мегз успя отново да разбуни духовете в социалните
Коментари Харесай

МЕГЗ разгневи организациите за бездомни кучета

Топ дизайнерката Мегз съумя още веднъж да разбуни духовете в обществените мрежи. Вчера вечерта хубавицата разгласява пост, че подарява 5 дребни кученца: „ Днес е доста значим ден за нас. ПОДАРЯВАМ 5те ни дребни кученца. Те са бебетата на моето куче Меги и кученцето, което осинових по време на присъединяване ми във Вип Брадър. Нямат порода. Който има доста обич за предоставяне и желае да се грижи за тях да ми написа на персонално известие ️ “. 

Каканашева още добави, че това не е смешка и че новите стопани на кученцата би трябвало да са доста виновни.

Това изявление на младата бизнес дама, обаче, по никакъв начин не се хареса на доста от почитателите ѝ и на самата организацията, от която тя осинови кучето си в Биг Брадър. Дори собственичката на организацията написа формален пост, посредством който порица Мегз, че не е кастрирала кучетата си и даже се закани повече да не дава куче за осиновяване на българин. 

Мегз, пък типично в нейн жанр, се оказа на друго мнение. Тя  запази успокоение и увери, че ветеринарят я е посъветвал да не кастрира кучето преди да е родило най-малко един път. Тя още показа, че е прочела доста по тематиката преди да вземе решение и знае, че има доста отзиви “за ” и “против ”, само че е направила този избор, тъй като не е желала да върви против природата и инстинкта за размножаване на кучето си. И тъй като има вяра, че нейната известност, ще и помогне доста елементарно да откри дом за бебетата. А тя поема отговорността доста деликатно да избере нови подобаващи стопани. Тя твърди, че в този момент след първото раждане към този момент ще кастрира кучето си. 

Това докара до голям брой полемики и разногласия под постовете на хубавицата. Много от почитателите ѝ упрекнаха ветеринаря в непросветеност, а самата Мегз в нелепост. Други пък опазиха Каканашева като споделиха, че инстинктът за размножаване при всяко създание е доста мощен и това фактически ще осакати кученцето. Други смислени мнения по тематиката повдигнаха въпроса за двойния стандарт - “ Защо породистите кучета не се кастрират, а бездомните да! “; “Ако беше някое куче за 1000лв нямаше да го кастрирате, нали ”; “Мегз е известна и нейните кучета доста елементарно ще намерят дом. Освен това те не са бездомни. Те са порода МЕГЗ и всеки ще ги желае! Защо да лишава кученцето си от опцията да даде живот ”. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР