Топ дизайнерката Мегз сподели с феновете си, че вчера официално

...
Топ дизайнерката Мегз сподели с феновете си, че вчера официално
Коментари Харесай

МЕГЗ се изнесе от тузарския хотел

Топ дизайнерката Мегз показа с почитателите си, че през вчерашния ден публично се е изнесла от скъпарския си апартамент.

Красавицата живя близо 3 години на хотел в най-луксозната резиденция в София. Там тя се ползваше от всички последни писъци на лукса и заплащане по 5000 лв. на месец, с цел да не ѝ липсват никакви улеснения. Мегз не готвеше,  не чистеше, не плащаше битови сметки, ползваше спа, фитнес, открит и закрит басейн, автомивка, солариум и всички, което може да ви хрумне. Въпреки многото рецензии Мегз дълго не се отхвърли от жилището си, като обясняваше, че сама изкарва парите си и по тази причина, че ги харчи както сметне за добре. 

Вчера, обаче амбициозното миньонче показа, че към този момент от месеци не живее в жилището и че към този момент е подготвена да го остави вечно, с цел да заживее публично в дома на мъжа си. 

Злите езици шушукат, че най-популярната риалити звезда у нас в действителност доста добре си е нагласила нещата и въобще не е за окайване. Мегз в действителност заменя хотела с огромната първокласна къща на мъжа си.

Там тя още веднъж щяла да се употребява от спа, басейн и домашни помощнички. Каканашева се разпореждала като кралица още по -нашироко. Последната ѝ прищявка била 100 квадрата гримьорна, където да прибавя всички попълнения от новите си сбирки. Освен това Мегз поискала и голям офис и особено място в градината за осиновените си бездомни кучета. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР