Топ дизайнерката МЕГЗ поде борба срещу обидите и вербалната агресия

...
Топ дизайнерката МЕГЗ поде борба срещу обидите и вербалната агресия
Коментари Харесай

МЕГЗ в борба срещу агресията в училище

Топ дизайнерката МЕГЗ поде битка против обидите и вербалната експанзия в учебно заведение посредством риалитито си.

В епизод на формата Каканашева споделя трогателната история на шестте участнички, които тъкмо като множеството девойки са били подложени на неприятно и присмехулно отношение в учебно заведение. 

Мегз учи девойките във формата, че е значимо да харесват себе си такива, каквито са. Същевременно посредством пост в обществените мрежи дизайнерката укори обществото ни, че точно възрастните са отговорни за това държание. Тя споделя, че децата доста постоянно се подиграват, с цел да бъдат част от групата и с цел да не бъдат подигравани. Тя прикани почитателите си да спрат да се “кефят ” на хейт страниците в интернет и когато видят някой да наскърбява - да осъдят държанието му и да му покажат, че това не е редно и вярно. 

Епизодът провокира стотици мнения и споделяния в обществените мрежи. С него Мегз косвено отговори и на опитите на Тото от Скандау да я засегне с колажите си. “ С това вие показвате на децата, че когато се подиграваш и обиждаш - ти си готин, мощен и харесван. Това е безусловно погрешно и би трябвало да спре незабавно ”. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР