Топ дизайнерката Мегз отново успя да наложи риалитито си INSTAQUEEN

...
Топ дизайнерката Мегз отново успя да наложи риалитито си INSTAQUEEN
Коментари Харесай

МЕГЗ смаза Галин и новата му

Топ дизайнерката Мегз още веднъж съумя да наложи риалитито си INSTAQUEEN като най-гледания уеб план на Нова Телевизия.

Припомняме, че предходната година Каканашева трябваше да съревновава започващия си риалити план с към този момент одобрения като водач сериал “Следвай ме” с присъединяване по това време на даровитата тийн сензация Тита. Още с първи епизод амбициозното миньонче, обаче, сподели на продуцентите си, че в музикалните среди Тита може да е номер 1, само че когато става въпрос за телевизия, Каканашева няма конкуренция. Тогава Тита се помири с второто място, а Мегз даде поръчка, че от тук нататък за плана ѝ ще се приказва дълго.

Тази година от Нова телевизия решили да вдигнат летвата още по високо. Телевизията започва по едно и също време (само с ден разлика) два огромни онлайн плана - втори сезон на риалитито на Мегз и сериал с фолк идола Галин - “VIRAL”. Според злите езици Мегз полудяла, тъй като Нова възлагала огромни очаквания на новия си план с Галин и го гласяли за нов водач.

За да бъде още по-зрелищно продуцентите приканили в сериала на Галин и още куп звезди. Сред тях са героите от хитовата продукция “София ден и нощ” - Кристиян Кирилов и Симона, устата рапърка Диона и най-новото изобретение на Галин - Лидия. Мегз обаче, не се предава елементарно. Каканашева съумя да провокира същинска драма още във втори епизод на риалитито си. Тя разтреби на всички места из обществените мрежи, че е мощно обезпокоена за ориста на риалитито си, тъй като девойките са я разочаровали. И както единствено тя умее, въвлече феновете в драмата на плана си като ги помоли те да решат дали да изгони някое от девойките още на старта. Зрителите хукнаха да пазят или подлагат на критика участничките. И внезапно риалитито на Каканашева се оказа с двойно повече гледания от сериала на Галин. Запознати от екипа на продукцията разясниха, че и двата плана са доста значими за малкия екран и че не търсят състезание посред им.

“Действително смятахме, че новият сериал ще изпревари INSTAQUEEN, тъй като вложиха доста в известни лица. Но какво да ви кажем, това е Мегз. С годините се убедихме, че тя даже не го прави съзнателно, просто владее страстите на феновете, а риалити форматите са тъкмо това. Резултатите приказват сами”.

Източник: HotArena
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР