Топ дизайнерката МЕГЗ впечатли с перфектния си бюст и накара

...
Топ дизайнерката МЕГЗ впечатли с перфектния си бюст и накара
Коментари Харесай

МЕГЗ сложи Мис Силикон в малкия си джоб

Топ дизайнерката МЕГЗ впечатли с съвършения си бюст и накара всички, които са прекалили със силикона горчиво да съжаляват, написа "HotArena ".

Каканашева не крие, че тя също като редица български хубавици наскоро легна под ножа и си постави импланти в гърдите. Амбициозното миньонче, обаче, даже и тук съумя да се разграничи от всички останали. Противоположно на родните силиконки МЕГЗ постъпи доста мъдро и постави едвам 200 кубика. Така гърдите ѝ резервираха естествения си тип. Сега близо две години по-късно най-популярната риалити звезда у нас качи фотос в инстаграма си, на който театралничи с нищожно потниче. Снимката провокира редица похвали и мнения. А по форумите побързаха да разясняват дали МЕГЗ не е махнала още веднъж силикона.

"Леле кой доктор го е правил това - наподобява тъкмо като същинско ", "уау ето това е силиконов бюст за образец. Такъв бюст би трябвало да завоюва премията Мис силикон - не всякакви изкуствени дини ", "това не е действително - да не е махнала силикона ".

Феновете на дизайнерката още ѝ дадоха съвет, че ей по този начин на пук на стандартите би трябвало да са яви на конкурс Мис Силикон и да го завоюва и с това да даде добър образец по какъв начин девойките не би трябвало да прекаляват с имплантите.

Самата МЕГЗ показа в стори в инстаграма си, че към този момент усеща женствеността по друг метод. Че преди и тя като доста млади дами е вярвала, че хубостта би трябвало да се усъвършенства и е слагала импланти и филъри. Но през днешния ден счита, че тъкмо дребните недостатъци са най-женствени.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР