Топ дизайнерката МЕГЗ напоследък изглежда по-добре от всякога. След излизането

...
Топ дизайнерката МЕГЗ напоследък изглежда по-добре от всякога. След излизането
Коментари Харесай

И МЕГЗ най-после показа голо дупе

Топ дизайнерката МЕГЗ в последно време наподобява по-добре от всеки път. След излизането си от Къщата на огромния брат Каканашева си даде обещание да се научи да се грижи за себе си и наподобява се оправя отлично с това си заричане.

Вчера хубавицата пусна най-новия си план -нова линия долни дрехи. Най-интересното е, че този път МЕГЗ е решила да не се доверява на познатите ни еротични модели - плейбой изкусителки и сама е намерила храброст да застане полугола пред камерата. На един от фрагментите даже за пръв път се вижда добре и дупето на дизайнерката.

Носителката на златна игла се оправя идеално и с ролята си на модел и е по-красива от всеки път пред камерата. Каканашева събра доста суперлативи и похвали за идеалната си фигура. А мнозина заключиха, че е поставила родните ни плеймейтки в дребния си джоб.

Други пък като Нора Недкова и Гентиана Халити изревнуваха от това, че МЕГЗ си разрешава да влиза в ролята на модел и скоро може да им вземе хляба и побързаха да заключат, че с пари и Фотошоп всеки може.   
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР