Топ дизайнерката Мегз качи нов пост в социалните мрежи. На

...
Топ дизайнерката Мегз качи нов пост в социалните мрежи. На
Коментари Харесай

Бременна ли е Мегз? Дизайнерката крие наедряло коремче

Топ дизайнерката Мегз качи нов пост в обществените мрежи. На него Каканашева театралничи с мокра коса, по долни дрехи и с дълги червени нокти, оповестява HotArena.

Риалити звездата изясни на своите фенове, че до момента в никакъв случай не е имала дълги нокти и че колкото и нищожно да наподобява, това за нея е огромна стъпка в посока женственост. Почитателите ѝ, обаче, надалеч не се концентрираха върху ноктите. Едни изкритикуваха размера на дланите ѝ. Други я похвалиха за съвършената визия. Трети започнаха да разгадават и даже подлагат на критика новия едвам виждащ се в фрагмента татус на риалити звездата. Миналата седмица Мегз и обичаният ѝ си направиха татуси по случай рождения ѝ ден.

Вчера Мегз сподели дребна част от татуса и разсъни още повече любознанието на почитателите си. Най-интересни, обаче, бяха мненията, които съобразително означиха, че амбициозното миньонче наподобява крие наедряло коремче. В дребното си фотоси по бански Каканашева постоянно е демонстрирала съвършена фигура. На тази фотография тя ловко прикрива корема си с ръка. Но при по-внимателно вглеждане ясно се вижда, че или хубавицата е качила 5-6 кг или фактически има положителни вести и ще става майка. В известен конгрес, пък, незабавно акцентираха причини в поддръжка на теорията за бременността на дизайнерката - “гърдите ѝ са наедряли”, “при бременността дамите постоянно се разхубавяват много”, “виждат се дребни пъпчици по лицето и аз имах такива” са единствено част от догатките.

Самата Мегз също се включи в стори, само че не разяснява нищо по тематиката. Тя даде на почитателите си малко психически препоръки и извършения на тематика самоанализ и себеразвитие.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР