Топ дизайнерката Мегз и рапърът Тото заровиха томахавките. Вчера двамата

...
Топ дизайнерката Мегз и рапърът Тото заровиха томахавките. Вчера двамата
Коментари Харесай

Мегз и Тото се прегръщат и държат за ръце

Топ дизайнерката Мегз и рапърът Тото заровиха томахавките. Вчера двамата някогашни съквартиранти бяха поканени като коментатори в студиото на Биг Брадър, написа ХотАрена.

Организаторите съзнателно не споделили на досегашните врагове, че ще бъдат един против различен в студиото, тъй като очаквали при срещата им мигновено да се развихри огромен скандал, с което да вдигнат рейтинга на предаването до небесата, както по времето на техния сезон.

Припомняме, че от най-близки другари в къщата хубавицата и рапърът се обърнаха един против различен и месеци наред водиха война в обществените мрежи.

Планът на Тупарев, обаче, не проработил. От екипа на предаването се шушука, че някогашните най-хубави другари се избягвали и въобще не се поглеждали в студиото. Дори не се поздравили при влизането си.

Продуцентите решили, че ще изтърван златната опция за сензация и решили да намесят алкохолът, като не спирали да наливат вино в чашите на мненията.

За тяхно още по-голямо удивление, обаче, откакто пийнали и се успокоили Мегз и Тото се втурнали един към различен. Двамата се разпрегръщали и за удивление на останалите коментатори показали доста огромна непосредственост. Дори се държали за ръце.

Те се изолирали от останалите, с цел да си поприказват на воля и останали след края на предаването да си приказват в гримьорната. “Между тези двамата има огромна химия. Буквално както не можеха да се отлепят един от различен. Със същата пристрастеност, с която се обиждаха, в този момент си гугукаха” - разясняват очевидци от екипа на предаването.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР