Топ дизайнерката Мегз е била обрана този уикенд в Слънчев

...
Топ дизайнерката Мегз е била обрана този уикенд в Слънчев
Коментари Харесай

Обраха Мегз на морето

Топ дизайнерката Мегз е била обрана този уикенд в Слънчев бряг, написа HotArena.

Красавицата е била на българското черноморие, с цел да прибере премията за “Най-добър дизайнер”, с която е била удостоена за следващ път на начин на живот награди, който се организираха този уикенд в Слънчев бряг. Там тя се забавлявала, в компанията на артиста и режисьор Ники Илиев и някогашната си съквартирантка Джулиана Гани, които също били удостоени с награди. По-късно Мегз решила да продължи да чества. Тя качи редица сторита, на които купонясва с другари и с други хубавици от плана “Ангелите на МЕГЗ” във ВИП зоната на най-популярния нощен клуб на морето.

Изглежда, обаче, до момента в който се е забавлявала Мегз не е обърнала никакво внимание на персоналните си движимости. Когато се прибрала в първокласния хотел с изненада открила, че портмонето липсва. Най-популярната риалити звезда у нас мощно се тормозила и почнала да звъни на полицията и управата на клуба. Освен пари в портмонето били кредитните карти и персоналните й документи.

За страдание полицията не съумяла да открие портмонето. А на камерите от клуба поради огромната блъсканица и неналичието на светлина също не било допустимо да се открие причинителя. А и хубавицата не била на ясно по кое време тъкмо и къде се е случил случая. Амбициозното миньонче се надява крадците да върнат най-малко документите й.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР