Тонове отпадъци разчистиха служители по чистотата в Асеновград от нерегламентирано

...
Тонове отпадъци разчистиха служители по чистотата в Асеновград от нерегламентирано
Коментари Харесай

Тонове отпадъци изнесоха от нерегламентирано сметище край Асеновград

Тонове боклуци разчистиха чиновници по чистотата в Асеновград от нерегламентирано бунище край Козановско шосе. То се намира наоколо до параклиса " Св. Илия ", прецизираха от общинската администрация. Хартия, найлон, пластмасови, хранителни и други отпадъци събраха от почистващата компания. 

Втора седмица в общината разчистват противозаконните сметища в региона. Установени са общо девет, до този миг са почистени половината , като тук-там това става и ръчно. Разчистени от боклуци са и двата гробищни парка в града, както и от двете страни на пътното платно на Козановско шосе.
 Община Асеновград
Обработват се и зоните при входно-изходните артерии на Асеновград. Предстои унищожаване на нерегламентирано насъбраните боклуци и край права от пътя сред кварталите „ Запад ” и Долни Воден.

На всички почистени от нерегламентирано замърсяване зони са сложени предупредителни табели, които не разрешават изхвърлянето на боклуци. Глобата при констатиране на извършители е от 150 лв. до 500 лв.. -->
 Община Асеновград
Кметовете на обитаемоте места в община Асеновград са оторизирани да постановат санкции при констатиране на разположение , което изхвърля боклуци на нерегламентирано за задачата места.
 Община Асеновград
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР