Тоника Домини зарадваха семейството на 11-годишния Антонио, който страда от

...
Тоника Домини зарадваха семейството на 11-годишния Антонио, който страда от
Коментари Харесай

Тоника Домини С Финансов Жест Към 11-Годишния Антонио

Тоника Домини зарадваха фамилията на 11-годишния Антонио, който страда от церебрална парализа. Триото разгласи, че част от цената на всеки билет от идното им  грандиозно шоу в „Арена Армеец“ на 14-ти април, ще бъде дарена на детето, научи Secre.bg. Момчето се бори още от доста дребен с заболяването и единственият метод за възстановяване на неговото положение е присаждането на стволови кафези в профилирана клиника в руската столица.

Краси, Виолета и Ева изнесоха едночасов мини театър на своите най-върли фенове. Пред очите на повече от 100 индивида, закупили си билети за закрития концерт на групата, любимците извършиха част от най-големите си шлагери онлайн, в съпровод с едни от най-големите музиканти в страната ни: Митко Милев – барабани, Ивайло Звездомиров – бас.

Задушевната конюнктура накара присъстващите да се почустват безусловно като вкъщи си и да пеят с цяло гърло евъргрийните на Тоника Домини, просълзени от трогване. На мини спеткакъла почитателите имаха и опцията да свидлив ръката на своите любимци, да ги поздравят и да запечатът със фотография срещата с идолите си.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР