Тони Стораро вече шофира лъскав джип Ламборгини Урус за около

...
Тони Стораро вече шофира лъскав джип Ламборгини Урус за около
Коментари Харесай

Тони Стораро яхна Ламборгини“ за половин милион

Тони Стораро към този момент кара бляскав джип „ Ламборгини Урус ” за към 250 000 евро или към 500 бона в лв.. Колата не е чисто нова, само че е на 2 години и има много малко навъртяни километри. Автомобилът е с 650 к.с. и е решен в цвят черен мат, написа в. „ Уикенд “.



Все повече родни звезди развързват кесиите си и си купуват скъпия джип, който у нас се харчи като топъл самун макар колосалната си цена. Човекът глас постоянно е карал скъпи возила, тъй като обича лукса и държи на сигурността на пътя. Стораро е изневерил на обичаната си марка „ Мерцедес “ с „ Ламборгини “. Със същия джип, само че в яркозелен цвят, се похвали при започване на годината огромният наследник на Тони – Фики. Певецът даже снима колата си в един от клиповете си. Явно наследникът на фолк изпълнителя се е похвалил, че е доста удовлетворен от возилото и баща му си е купил същото, само че в черен цвят.



„ Ламборгини Урус ” е най-мощният и бърз джип в света, с цели 650 конски сили. Суперколата форсира от място до 100 км/ч за 3,5 секунди и може да доближи оптималната скорост от 305 км/ч. Сред многочислените екстри на джипа са керамични спирачки, черна тапицерия на тавана в кожа „ Alcantara ”, 360-градусови камери, фабрично затъмнени топло- и шумоизолационни стъкла, озвучаване от влиятелната компания „ Bang & Olufsen ”, седалки с затопляне, надуване, обдухване и разтривки, смарт телефон интеграция, компютърни асистенти за следване на пътната маркировка, за попречване на произшествия, за самопаркиране, за промяна на пътната лента, за различаване на пътни знаци и за дълги светлини.

У нас измежду първите притежатели на возилото бяха транспортният необут Ваньо Алексиев и милионерът Румен Гайтански – Вълка, дълготраен необут на боклука в София. В шоубизнеса първа „ Ламборгини Урус ” яхна Мара Отварачката, колата е на последния й брачен партньор Мирослав Соколов – Дзвера. Семейството постоянно сменя возилата, които кара, тъй като Дзвера бързо им се насища и ги продава в автокъщата си. Преди броени месеци Златка Райкова и мъжът й Карен също си купиха „ Урус “, с който да притеглят погледи из софийските улици.

Почитателите на Тони Стораро се разделиха на две групи – едните му честитиха новата облага, а другите го разкритикуваха, че се е взел прекомерно на съществено. „ Беше по-симпатичен, като не парадираше толкоз. Гледах едно видео на присъединяване на някаква циганска женитба с четирима охранители, които са го оградили в ресторанта, с цел да не може никой да се приближава. Взе се за нещо особено и доста нервира Тонката, а новите му песни са зле и нищо общо с това, което обичахме “ – хокат го почитатели.



Малкият наследник на Тони – Емрах, се хвали с автомобила на татко си

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР