Тони Стораро се подготвя за сватба. Неговият приятел и колега

...
Тони Стораро се подготвя за сватба. Неговият приятел и колега
Коментари Харесай

Тони Стораро Се Подготвя За Сватба

Тони Стораро се приготвя за женитба. Неговият другар и сътрудник Василис Карас подвига тежка женитба през днешния ден. Единствената му щерка Ирини ще каже „ Да “ на годеника си Ламброс в черква покрай Солун. А тържеството по-късно ще се състои в имението на артиста.

Сред гостите ще бъдат огромни звезди като Антонис Ремос, Никос Вертис и Тони Стораро. Човека Глас е единственият български реализатор, поканен персонално от Карас на този доста сърдечен празник. Той ще отиде със брачната половинка си и децата си Фики и Емрах.

„ Безкрайно щастлив съм, че сме поканени на тази женитба. Вълнувам се, мислих доста какъв подарък да купим, с цел да зарадваме младото семейство. Аз в никакъв случай не съм крил, че съм се учил от Карас и че той е мой кумир в музиката. Щастлив съм, че имах опцията да се срещна с него и познанството ни да прерасне в другарство “, разяснява Тони.

Очевидно е, че благосклонностите на двамата титани на балканската музика са взаимни. Поканата за сватбата не е единствената, която гъркът насочи към българския си сътрудник. На 26 септември Василис Карас ще изнесе огромен концерт във Варна в зала „ Конгресна “ на Двореца на културата и спорта и пожела Тони и Фики Стораро да се качат с него на сцената.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР