Тони Стораро пратил на Теди Александрова клипчето с клането на

...
Тони Стораро пратил на Теди Александрова клипчето с клането на
Коментари Харесай

Теди Александрова: Тони Стораро ми прати клипчето с клането на агнета

Тони Стораро пратил на Теди Александрова клипчето с клането на агнета. Това съобщи певицата неотдавна, като изрази подозрение до каква степен протичащото се във видеото може да е курбан, както твърди някогашният й другар Емрах Стораро, дребният наследник на Човека Глас.
 

„ Баща му ми го изпрати на вайбър. Какво е, Господ знае ”, подвига плещи певицата на „ Пайнер ”. Видеото съкруши значително хора в обществените мрежи, когато преди време Теди го сподели, споменавайки, че пет агнета са дадени в жертва. Кадрите предизвикаха много мнения и реакции. При все, че у нас практиката да се колят животни по селата – дали за месо или курбан, не е от през вчерашния ден. Видеото на клана Стораро потресе със смразяващата сцена, в която се виждат трупове на агнета, посред които се коли следващо. Целият този смут се случва на фона на мюсюлманска тирада от ходжа, скотски вопли и кучешки лай. „ Те споделят, че това е курбан ”, напомни певицата при скорошна своя медийна изява.

Теди и Емрах се разделили дефинитивно в деня след курбана. Семейството на певица било срещу да връзката им през цялото време. След като родителите на Емрах дефинират обкръжението му и с кое момиче ще върти обич, „ трябвало през цялото време да си отдръпват детето ”, счита певицата. Тя имала контакт с бащата на Емрах – Тони Стораро, от самото начало: „ Говорили сме. Един път с готин звук, веднъж - със кавги. Различно, на приливи и отливи ”.

Теди показа още, че и преди фамилията на Емрах ходело при ходжа . Певицата посочи, че в края на връзката й с младия артист имало напрежение и стрес посред им. „ Вкъщи имаха кавги с него и той се усещаше притиснат и разпънат ”, сподели тя. Причината е, че Емрах желал да бъде с нея, все пак, само че и желаел да угоди на фамилията си. В резултат артистът имал моменти на експлоадиране. За един от тях изпълнителката описа в обществената мрежа. В къса препирня, малко преди раздялата им, Емрах й счупил носа. Певицата не скри, че и преди се е случвало той да избухва. Не се помирявала с изблиците му на експанзия и дори се опитвала да ги спре, само че въпреки всичко призна, че нееднократно го е извинявала - той е по-малък, уплашен е, комплициран е. В последна сметка тя не отхвърля, че и двамата са имали принос в свадите и истината постоянно била по средата. От себе си тя се стараела да дава самообладание и време Емрах да пребори тази си несдържаност. „ За любовта всеки прави взаимни отстъпки ”, съобщи Теди.

Въпреки това двамата се разделят, освен това „ доста грозно ”. Затова и певицата посмяла да опише и покаже нелицеприятни елементи от връзките си с Емрах. Била провокирана. Според нея, Емрах почнал първи, а повода е, че я заподозрял в разпространението на слух за негова връзка с продажница. „ Не съм аз! ”, безапелационна е Теди. Тъкмо, тъй като е афектирана, тя и изиска Сторарови да й заплатят песните, които направила за Емрах, до момента в който били дружно. Това въпреки всичко се случило, тъй че Тони Стораро спазил думата, която й дал.

В момента Теди Александрова работи по нови песни, като не крие, че ще направи най-малко една за драмата си с Емрах. „ Няма по какъв начин да не направя. По принцип, не, че желая да издълбавам в цялата тази обстановка, само че аз съм човек, който ги прави нещата по същинския метод. Ще го излея това по някакъв метод в ария, наложително. Със сигурност няма да е: върни се, пострадвам, липсваш ми, обичам те, но за какво по този начин стана... Просто желая да си кажа някои основни неща, да канализирам цялото това нещо най-малко за положително. От целия този цирк, който се случи, най-малко да излезе един шлагер ”, показа певицата.

Готова е за нова връзка, само че не я търси. В момента не е фокусирана върху откриването на нова обич. Освен това има вяра, че тя идва при нея рядко, само че постоянно непринудено. Може и да не я търси, само че пък е „ отворена енергийно ”. „ Имам потребност да ми се случи нещо, което да ми направи пеперудки в корема. След няколко греди в живота на човек, най-после идва същинският ”, има вяра Теди Александрова.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР