Тони Стораро говори напълно откровено за първото си внуче, както

...
Тони Стораро говори напълно откровено за първото си внуче, както
Коментари Харесай

Вижте какво разказа Тони Стораро за първото си внуче и Фики

Тони Стораро приказва изцяло искрено за първото си внуче, както и за своите синове, които вървят по неговия път. Стораро се изявява по заведения и разнообразни тържества от 14-годишен. Дълго време пее в таверни, което разпалва голямата му обич към гръцката музика.

От година Тони към този момент е дядо. Миналата година се роди сина на сина му Фики, на който всички се радват доста. „ За гушкане се надпреварваме – да “, споделя щастливият дядо. „ За гледане няма толкоз мераклий “, майтапи се Тони. „ Шегувам се, дребният Тони е толкоз сладостен, че всички се занимаваме с него непрекъснато, радваме му се, само че главните грижи за него поставят майка му и баба му “, споделя Стораро, написа show.blitz.bg.

Певецът очаквал да кръстят първото внуче на него. „ Да, може би чаках, само че не съм упорствал. Това си е решение на Фики и Гюлджан. Разбира се, доста хубаво възприятие е. И се веселя, че продължиха традицията – Фики е кръстен на моя татко – редуваме се: Фики, Тони, Фики, Тони… “, споделя още гордият дядо.

Тони Стораро разкрива също, че не се е уморил от нощния живот. „ Не съм се изморил още, в мен има доста сила, живец. Но фантазията ми е, когато се уморя и реша да се „ пенсионирам “, да си имам едно ресторантче и да си пея там всяка вечер – както е в Гърция. Там изпълнителите не пътуват стотици километри всеки ден, а в продължение на месеци всяка вечер пеят на едно и също място “, споделя Стораро фантазията си.

След триумфа на Фики, Тони се надява, че и дребния му наследник Емрах ще има същия триумф като брат си. „ Ако успее да завоюва благосклонностите на публиката, както стана с брат му, ще се наложи по-лесно. За това би трябвало гений, доста работа, малко шанс и малко помощ от Бог. Ще забележим. Засега, съдейки по първата му издадена, дуетна ария с Емилия, виждам, че хората го харесват. Песента стана шлагер “, споделя още Тони Стораро за триумфа на по-малкия си наследник си Емрах.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР