Тони Стораро е спряган за гей от няколко седмици насам,

...
Тони Стораро е спряган за гей от няколко седмици насам,
Коментари Харесай

Тони Стораро след аферата с Цецо Андреев в тоалетната: Не съм гей!

Тони Стораро е спряган за гей от няколко седмици насам, което не му се нрави. Причината е в изказванията на скандалния гримьор Валентин Кулагин, който разгласи обществено, че сътрудника му Цецо Андреев е задоволил орално 47-годишния артист в тоалетната по време на фотосите на клипа към дуета му с Константин.

Стораро – татко обаче отхвърля такова нещо да се е случвало и се зарича, че ще съди Кулагин за клюка, в случай че не му се извини обществено. Шуменският артист твърди, че в никакъв случай не би имал нищо полово с мъж, че е женен и го притеглят единствено дамите.

Цецо обаче е на противоположния полюс. Зрителите на „ Big Brother: Most wanted ” през 2018 година се срещнаха добре с гримьора, който е пръв другар на Златка Райкова. Той е открит гей, и то в пасивната му форма, което си проличава.

Кулагин също е спряган за гей, въпреки да не е известна нито една негова спекулация с мъж. Напротив, известно е за жена, която му е била гадже. Въпреки това маниерите на Вальо са като на чист педераст.

Тони Стораро може да е женен, само че това не е първият случай, за който се твърди, че е имал нещо с мъж. Преди към 20 години имаше клюки, че е спал с Азис, откакто двамата имаха общ сингъл, а и Васко беше живял в дома му няколко години. И до през днешния ден са положителни другари, само че подозренията си остават.

Мнозина смятат Тони за бисексуален, само че той отхвърля и с цел да се направи на огромния мъжага, ще съди Кулагин. Според последния Цецо самичък е разкрил, че е задоволил турския ром и ще е забавно дали ще го удостовери в съда.

Инфо: Уикенд, Crimesbg.com

Тагове: Тони Стораро Валентин Кулагин Цецо Андреев
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР