Тони Стораро бе хванат в опасна близост със силиконова изкусителка.

...
Тони Стораро бе хванат в опасна близост със силиконова изкусителка.
Коментари Харесай

Тони Стораро мачка мис Силикон

Тони Стораро бе заловен в рискова непосредственост със силиконова изкусителка. Певецът стана основно настоящо лице за рождения ден на плеймейтката Гергана Райчевска, научи HotArena.

Носителката на купата „ Мис Силикон ” реши да означи празника в известна чалготека и купонът се трансформира в римски гуляй.

В един миг Тони не устоя и прегърна знойната Гергана. Хубавицата пък изобщо не си даваше тип, че се дърпа, а двамата се видяха на мира и в стаичка към дискотеката, където обичайно изпълнителите се приготвят, преди да излязат на сцената.

И там артист и моделка не пропуснаха да се нагушкат и да покажат, че са си доста близки, написа " България през днешния ден ".

Изневиделица в празненството се включи и Фики Стораро, за който се знае, че брачната половинка му го държи доста изкъсо и не му разрешава да флиртува с девойки. Певецът по тази причина и рядко върви по заведения, само че този път не пропусна.

И до момента в който Фики въпреки всичко пазеше държание, то Тони не пропусна да завърти няколко пъти изкусителката. Гери от своя страна се опитваше да се прикрие, само че гостите в чалготеката имаха опция да видят повече от стройните й бедра.

Моделката не крие, че няма задръжки в съкровен проект, само че въпреки всичко съблюдава някакви ограничавания. Като да е влюбена и не приема оферти за секс против пари.

„ Моето сърце е постоянно заето. Нямам блян за съвършен мъж. За мен е значимо човек на първо място да свикне с лудостите ми ”, разкрива Райчевска.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР