Тони Сервило е в ролята на италианския магнат и политикДългоочакваният

...
Тони Сервило е в ролята на италианския магнат и политикДългоочакваният
Коментари Харесай

Филмът за Силвио Берлускони препуска към екрана

Тони Сервило е в ролята на италианския магнат и политик


Дългоочакваният биографичен филм за Силвио Берлускони “Те ” на италианския занаятчия Паоло Сорентино ще има извънредна българска премиера на 25 ноември от 19 часа в зала 1 на НДК.

 53_2 Режисьорът на “Великата хубост ” и “Младият папа ” споделя, че се интересува по-скоро от индивида, който стои зад политиката, от неговите мисли и страхове и изключително от страха от гибелта и старостта, които вълнуват всеки възрастен човек. Той го показва от разнообразни гледни точки – като чаровник, коцкар, прелъстителен и срамежлив по едно и също време, посредством които обрисува комплицираната съгласно него персона на Берлускони.

“Изоставен от политическите си съдружници, сваленият министър председател е оставен да се оправя с персоналната действителност оттатък обществените кавги, и таман тук лежи същинската мощ на “Те ”, споделя за кино лентата Пиърс Хандлинг, основен шеф на Международния кино фестивал в Торонто.

“Те ” се концентрира освен върху Берлускони, само че и върху най-приближените му хора, а главният интервал, в който се развива действието е сред 2006 и 2010 година, когато някогашният министър-председател се разделя със брачната половинка си Вероника Ларио и провежда безкрайни празненства с млади девойки.

Бившата жена на Берлускони, за която той е женен повече от 20 години, се играе от известната актриса Елена София Ричи.

В ролята на известния политик е огромния артист и режисьор Тони Сервило (познат от шедьовъра “Великата хубост ”, за който Сорентино печели “Оскар ” за най-хубав чуждоезичен филм), който прави следващото си извънредно качествено преобразяване, влизайки в облика на Берлускони.

Филмът е определян като саркастична и гневно политически неточна комедия, присмиваща се както на своя воин, по този начин и на днешна Италия.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР