Тони Надал предложи незабравимо изживяване на фенове на тениса в

...
Тони Надал предложи незабравимо изживяване на фенове на тениса в
Коментари Харесай

Тони Надал поднесе страхотна изненада на феновете преди Sofia Open 2019

Тони Надал предложи незабравимо преживяване на почитатели на тениса в България. Легендарният треньор връчи персонално билети за Sofia Open на печеливши от игрите в обществените мрежи на шампионата.

Легендарният испанец прегледа " Арена Армеец ", където ще се водят изключителни борби от 3 до 10 февруари. Пред централния вход на залата, от който ще влизат огромна част от феновете на огромния тенис шампионат от сериите АТР 250, уредниците подариха специфична среща на най-важните хора - почитателите. Тези, които към този момент бяха изтеглени като късметлии поради интензивността си в страниците на Sofia Open във фейсбук и инстаграм, имаха опция за още по-голяма премия - да получат билетите си персонално от популярния треньор, под чието управление племенникът му Рафаел Надал завоюва 16 трофеи от " Големият шлем " и два олимпийски златни медала.
 Стефан Цветков: Изненадите, които Горан Джокович е подготвил, ще следват своя прогресивен ред в идващите две седмици
Цветков: Изненадите, които Джокович е подготвил, ще следват своя прогресивен ред в идващите две седмици

" Знаем каква е конкуренцията освен в спорта, само че и в стопанската система, в бизнеса... "

Тони Надал поговори с необятна усмивка с почитателите. Посъветва ги да не пропущат превъзходния тенис по време на шампионата в София, обезпечен с наличието на куп играчи от международния хайлайф.

Чичото на Рафа Надал дойде в България като дипломат на Sofia Open. Той изнесе мотивационна тирада и открит урок за стотици деца в зала " София ". Имаше и персонална среща с част от най-големите гении на българския тенис. От българска земя следеше изявите на Рафаел Надал на Australian Open и отговаряше на въпросите на всеки - за Рафа, за другите огромни в тениса, за тънкостите и простите истини, които водят към триумфа.

Това бе първото посещаване на Тони Надал в България. Той остана впечатлен от парковете в София и най-много от Борисовата градина, от близостта на планината до града, от центъра на София и най-много от храм-паметника " Свети Александър Невски ".
 Тони Надал към български очаквания в тениса: Сега аз ви давам подписи, само че единствено в случай че ми обещаете един ден да ми дадете вие
Тони Надал към български очаквания в тениса: Сега аз ви давам подписи, само че единствено в случай че ми обещаете един ден да ми дадете вие

" Рафа беше дете като вас. Важно е да имате потенциал и упоритост да се развивате "

Със сигурност впечатлени от неподправеното му приятелско държание останаха всички български деца и другари на тениса, които имаха щастието да се допрян до един от най-успелите треньори в историята на тениса.

Вълнуващите мигове за почитателите не стопират. Игрите, свързани със Sofia Open, не престават всеки ден във фейсбук страницата на Sofia Open и на формалния профил в " Инстаграм ". Приятни изненади чакат и идващите щастливци, а кулминационната точка за всички е от 3 до 10 февруари, когато ще имат късмет да гледат тенис шоу от най-висока класа в България.
 Теодора Духовникова и Нина Николина - нова звездна двойка посланици на Sofia Open 2019
Теодора Духовникова и Нина Николина - нова звездна двойка посланици на Sofia Open 2019

Двете подсетиха на всички, че сред 3 и 10 февруари в " Арена Армеец " ни чака извънредно тенис изживяване
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР