Тони Надал пред БГНЕС: Дойдох тук, защото обичам тенисаНовият посланик

...
Тони Надал пред БГНЕС: Дойдох тук, защото обичам тенисаНовият посланик
Коментари Харесай

Тони Надал пред БГНЕС: Дойдох тук, защото обичам тениса

Тони Надал пред БГНЕС: Дойдох тук, тъй като обичам тениса
Новият дипломат на Sofia Open 2019 Тони Надал приказва пред БГНЕС за упованията си от шампионата в София, по какъв начин се развива тенис академията на Рафаел Надал в Манакор и по какъв начин се стигна до неговото първо идване в България.

"Дойдох по покана на президента на Българската тенис федерация (Стефан Цветков б.а.), тъй като за мен е значимо да оказвам помощ на тениса по всевъзможен метод. Това за мен е нещо доста хубаво. Удоволствие е да съм тук. Относно академията на Рафа в Манакор нещата вървят доста добре. Имаме много деца. Не е елементарно да създадеш първенци, само че сме на път. Имаме някои прогресиращи тенисисти като Жауме Мунар, който е 74 в ранглистата, Каспер Рууд и Акира Сантилиян. Не е елементарно, само че опитваме да създадем нещо с тези деца", съобщи Тони Надал.

"Много е мъчно да дефинира кой ще завоюва шампионата в София. Жребият ще бъде доста тежък и може да натежи. Имате отлични тенисисти тук като Вердаско, Вавринка, Баутиста Агут, Качанов, Циципас, Медведев. Всеки от тях може да спечели", приключи именитият испански треньор. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР