Тони Надал коментира, че тоталната доминация на Роджър Федерер, Рафаел

...
Тони Надал коментира, че тоталната доминация на Роджър Федерер, Рафаел
Коментари Харесай

Чичо Тони: Следващото поколение е неспособно да замени Надал, Федерер и Ноле

Тони Надал разяснява, че тоталната доминация на Роджър Федерер, Рафаел Надал и Новак Джокович в последните години може да се пояснява и от позиция на по-ниското равнище на идващото потомство тенисисти.
 Джокович: Надал и Федерер са една от основните аргументи да не преставам да играя
" Това е впечатляваща статистика. Велики първенци като Бьорн Борг, Джими Конърс и Джон МакЕнроу имат общо 26 шампионата от Големия шлем.

Рафаел, Роджър и Новак са с 54. Много хора споделят, че те са повишили равнището си посредством един на различен, само че всеки то тях можеше да завоюва и повече в отстъствието на останалите.



При всички положения им провървя, че идващото потомство се оказа некомпетентно да ги размени ", сподели Тони Надал.

Иначе неговият племенник Рафа знае по какъв начин да си почива, когато е отвън корта. Роденият в Манакор, Майорка испанец е обвързван с морето още от детството си и към този момент ще може да му се любува на новата си яхта.

Тя е модел Sunreef 80 Power. Нейната премиера пред аудитория ще бъде през септември, а Рафа ще си я получи чак през 2020 година. Официалното показване на първата численост ще бъде на фестивал на яхтите в Кан.

По непотвърдена информация цената на новата първокласна облага на Надал може да доближи до 4,8 милиона евро съгласно екстрите й.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР