Тони Кроос се връща в националния отбор на Германия за

...
Тони Кроос се връща в националния отбор на Германия за
Коментари Харесай

Тони Кроос се завръща в Бундестима

Тони Кроос се връща в националния тим на Германия за последните две европейски квалификации след травма. Но с изключение на него, още няколко футболисти, пропуснали предходните мачове поради контузии, още веднъж са в листата на Йоахим Льов. Халфът на Реал Мадрид ще запише мач номер 95 с националната фланелка, откакто мускулно разтежение го извади от контролата с Аржентина и квалификацията с Естония предишния септември.

Също по този начин се завръщат Матиас Гинтер, Леон Горецка, Йонас Хектор и Нико Шулц. Германия е на 2-о място в група С.

Our squad for the final internationals of 2019 against Belarus and Northern Ireland. #GERBLR #GERNIR #DieMannschaft pic.twitter.com/QzquXMg9O1
— Germany (@DFB_Team_EN) November 8, 2019
На 16-и ноември те играят против Белаpус, а три дни по-късно и с третия в групата Северна Ирландия. Да избегне проваляне от ирландците ще бъде задоволително за Германия с цел да вземе едно от двете квалификационни места.

Емре Джан също е в тима на Йоахим Льов, макар че ще бъде разполагаем единствено за втората среща. Той пропуща дуела с Беларус поради червен картон от мача с Естония. Джан е записан като бранител в групата.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР