Тони Кроос пристигна на подготвителния лагер на Германия за европейското

...
Тони Кроос пристигна на подготвителния лагер на Германия за европейското
Коментари Харесай

Тони Кроос се присъедини към подготовката на Германия за UEFA EURO 2020

Тони Кроос дойде на подготвителния лагер на Германия за европейското състезание по футбол, само че полузащитникът на Реал Мадрид трябваше да премине медицински проби преди да стартира да тренира със съотборниците си.

На Кроос беше позволено да лети до лагера в Тирол (Австрия) в неделя, след 14-дневна карантина и негативен тест за ковид. На 17 май Реал разгласи, че Кроос е с позитивен тест за КОВИД-19, само че към този момент е в изолираност след контакт с друго лице, което е инфектирано.

31-годишният полузащитник трябваше да даде кръвни проби и да направи електрокардиограма с изключение на останалите проби през днешния ден, с цел да види от каква подготвителна стратегия се нуждае преди да се причисли към останалата част от тима. Миналата седмица той сподели в блог, който води с брат си, че има вирусно заболяване.

Кроос ще пропусне контролата на Германия против Дания в сряда.

Полузащитникът на Манчестър Сити Илкай Гюндоган и играчите на Челси Кай Хаверц, Антонио Рюдигер и Тимо Вернер също ще пропуснат мача заради присъединяване си във финала на Шампионската лига в събота.

Играчите на Байерн Мюнхен Леон Горецка и Джамал Мусиала също са отвън състава за дуела в сряда в Инсбрук. Горецка, който би трябвало да се причисли към тима във вторник, скъса мускул в мач за Байерн на 8 май, до момента в който Мусиала не съумя да тренира с тима в Тирол заради мускулен проблем.

Германия има още един другарски мач против Латвия на 7 юни преди да стартира акцията си на Евро 2020 против Франция в Мюнхен на 15 юни.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР