Тони Фъргюсън все още е бесен на Дъстин Поарие, който

...
Тони Фъргюсън все още е бесен на Дъстин Поарие, който
Коментари Харесай

Тони Фъргюсън изригна срещу Макгрегър и Поарие

Тони Фъргюсън към момента е гневен на Дъстин Поарие, който го заряза и избра да се бие с Конър Макгрегър, написа mma.bg. От UFC възнамеряваха да уредят борба сред Поарие и Тони, само че Дъстин не хареса заплащането и се отдръпна от договарянията. Фъргюсън се застъпи за него и прикани UFC да му усилят парите.

В последния миг Конър Макгрегър застана сред тях и провокира Поарие на реванш. " The Notorious " показа, че ще подари 500 000 $ за благотворителната организация на Поарие след борбата им. Очаквано Дъстин незабавно одобри, а Фъргюсън остана с пръст в уста. Сега Тони си търси нов противник и изригна по адрес на Поарие и Макгрегър.

Ето какво показа " Еl Cucuy " пред медиите:

Трябваше и аз да се удрям този уикенд. Трябваше да мина през кантара. Тялото ти не знае по кое време си изгубил багра. Готвя се за борба отвън сагата с Дъстин Поарие. Той избра да вземе парите на Конър Макгрегър. Той не желае да се бие с мен. Исках да се бием, тъй като имаше смисъл от позиция на ранглистата. Макгрегър не е деен от много време. И двамата са кучки, които желаят да си играят играта и да се боксират. Ние не играем ММА. Това е напълно друго. Поарие избра да вземе този рушвет от Макгрегър. Хабиб и Макгрегър са подвили опашки, а аз съм правил черната работа в организацията. В момента просто желая да сритам задника на някого.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР