Тони Димитрова получи един от най-тежките удари от съдбата, защото

...
Тони Димитрова получи един от най-тежките удари от съдбата, защото
Коментари Харесай

Тони Димитрова с емоционално признание след смъртта на брат си

Тони Димитрова получи един от най-тежките удари от ориста, тъй като предходната събота, точно на Архангелова задушница, загуби брат си, който беше инфектиран с ковид и разви двустранна бронхопневмония.

Близо седмица по-късно певицата продължава да тъжи, а тъгата ѝ занапред ще се разпростира с времето. " Не отричах съществуването на ковид, само че не мислех, че е толкоз тежко и не мислех, че по този начин ще се развие ", споделила певицата ден преди брат ѝ Йордан да си отиде от този свят.

Той беше настанен в Интензивното респираторно поделение на УМБАЛ " Света Марина " - Варна, а няколко дни преди да си отиде брачната половинка му съобщи, че положението му е тежко и той диша с кислороден уред.

Прилаганото лекуване не давало резултати, по тази причина околните на Йордан споделиха, че се търси рековалесецентна плазма, само че казусът е, че има прекалено много чакащи пациенти, а донорите не са задоволително. Малко по-късно Тони Димитрова показа, че въпреки всичко снаха ѝ е съумяла да откри плазма за лекуване. За страдание единствено ден по-късно тя изгуби брат си. " Желая на всички да се излекуват и тая злина да се махне от света. Трябва да се съблюдават разпоредбите, а ние ги заобикаляме ", цитира я " Галерия ".

" Всички лятото си мислехме, че болестта ще завърши. За мен цялата ни неволя идва от това, че не се съблюдават ограниченията. Не желая никого да осъждам, само че събирайки се доста хора на едно място, се подкрепя разпространяването на вируса. Яд ме е на нас си ", показа певицата.

Загубата на брат ѝ надалеч не е първият удар, който певицата понася от живота. Преди 4 години тя загуби майка си, която си отиде от тежко онкологично заболяване. Малко по-късно звездата показа, че татко ѝ страда от тежка форма на деменция.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР