Тони Димитрова изживява един от най-тъжните периоди в живота си,

...
Тони Димитрова изживява един от най-тъжните периоди в живота си,
Коментари Харесай

Тони Димитрова с разтърсващи думи след смъртта на брат си

 Тони Димитрова изживява един от най-тъжните интервали в живота си, тъй като предходната събота, точно на Архангелова задушница, загуби брат си, който се болести с ковид и разви двустранна бронхопневмония.

Близо седмица по-късно певицата е все по този начин тъжна, а тъгата й занапред ще се разпростира с времето. " Не отричах съществуването на ковид, само че не мислех, че е толкоз тежко и не мислех, че по този начин ще се развие ", споделила певицата ден преди брат й Йордан да си отиде от този свят.

Той беше настанен в Интензивното респираторно поделение на УМБАЛ " Света Марина " - Варна, а няколко дни преди да си отиде брачната половинка му съобщи, че положението му е тежко и той диша с кислороден уред.

Прилаганото лекуване не даваше резултати, по тази причина околните на Йордан споделиха, че се търси рековалнсецнтна плазма, само че има прекалено много чакащи пациенти, а донорите не са задоволително. Малко след това Тони Димитрова показа, че въпреки всичко снаха й съумяла да откри плазма за лекуване. За страдание единствено ден по-късно тя изгуби брат си. " Желая на всички да се излекуват и тая злина да се махне от света. Трябва да се съблюдават разпоредбите, а ние ги заобикаляме ", написа " Галерия ".

Всички лятото си мислехме, че болестта ще завърши. За мен цялата ни неволя идва от това, че не се съблюдават ограниченията. Не желая никого да осъждам, само че събирайки се доста хора на едно място, се подкрепя разпространяването на вируса. Яд ме е на нас си ", показа певицата.

Загубата на брат й надалеч не е първият удар, който певицата понася от живота. Преди 4 години тя загуби майка си, която си отиде от тежко онкологично заболяване. Малко по-късно звездата показа, че татко й страда от тежка форма на деменция.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР