Тони Бракстън се изгуби от общественото пространство. След като не

...
Тони Бракстън се изгуби от общественото пространство. След като не
Коментари Харесай

Тони Бракстън неразпознаваема в ново видео - slava.bg

Тони Бракстън се изгуби от публичното пространство. След като не бяхме чували нищо за нея близо 2 години, певицата разгласи, че е издала нов сингъл. Това стана през април, тъкмо по време на обществената изолираност.

По всичко проличава, че откакто подписа с нов лейбъл, тя последователно се завръща към сцената. Това проличава и по нейния профил в Instagram, където тя споделя огромна част от всекидневието си.

Тези дни изпълнителката показа видео, в което напряко не можем да я познаем. Свикнали да я виждаме с много грим, в този момент тя е без нищо и на пръв взор даже може да ни стресне. Но задачата на клипа ѝ е да покаже по какъв начин се грижи за кожата на лицето си.
Кои са тайните за хубост на Тони Бракстън?

Макар и без грим, изпълнителката е много младолика. А това се дължи на специфичен апарат, с който тя задейства мускулите на лицето си.

„ Ще бъда откровена с вас – това тук е вибратор, само че аз му споделям ексфолиатор за лице “, споделя тя.

След като Тони почисти хубаво грима си, нанася хидратиращ крем и употребява вибратора за лице, с цел да може продуктът да попие в кожата и да подейства мигновено.

„ Понякога го поставям във фризера, с цел да изстине добре и втривам “, сподели още Бракстън.

„ Моята същинска загадка за хубост? Вибратор! Използвам го единствено върху лицето си... почтено! “, написа тя и сподели и какви гримове употребява.

През 2010 година Тони Бракстън призна, че е диагностицирана с лупус. Заради заболяването, по кожата на лицето и други елементи от тялото ѝ се появяват разнообразни по величина петна.

Очаква се този месец певицата да пусне на пазара десетия си студиен албум.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР