Тони Бенет, Елтън Джон и Стиви Уондър са сред легендарните

...
Тони Бенет, Елтън Джон и Стиви Уондър са сред легендарните
Коментари Харесай

Нов документален филм говори с гласа на Джордж Майкъл

Тони Бенет, Елтън Джон и Стиви Уондър са измежду именитите музиканти, които ще се появят в най-новия документален филм за Джордж Майкъл - “George Michael Freedom Uncut”.

Това ще бъде и първият сходен план, в който почитателите на Майкъл ще имат опция да го чуят да разказва самичък своята изумителна музикална кариера.



Тази седмица се появи и първия филмов откъс на кино лентата, който е дело на Sony Music Entertainment. В лентата ще могат да бъдат видени изявленията на Джордж Майкъл от 80-те, както и по-късни негови изяви, преди гибелта му през 2016-а година.

Автобиографичният филм няма да пропусне и някои от най-противоречивите моменти от живота на звездата, в това число и неговият арест от 1998 година Тогава Джордж беше изловен да си разменя орални милувки с различен мъж, само че след това артистът настойчиво отхвърляше да е правил нещо непристойно. Малко след ареста си изпълнителят призна за първи път обществено, че е гей.



“George Michael Freedom Uncut” ще се появи по кината в Америка на 22 юни, няколко дни преди рождения ден на Джордж Майкъл, на който той щеше да навърши 59 години.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР