Тончо Токмакчиев е сред най-заможните български актьори, но онзи ден

...
Тончо Токмакчиев е сред най-заможните български актьори, но онзи ден
Коментари Харесай

Комикът милионер Тончо Токмакчиев пътува с трамвай!

Тончо Токмакчиев е измежду най-заможните български артисти, само че оня ден въобще нямаше тип на човек с милиони в банковата си сметка. Вместо да пътува из столицата с първокласна лимузина, звездата на „ Ку-ку ”, „ Каналето ” и „ Шоуто на Канала ” се придвижваше с трамвай.

55-годишният актьор има мощен джип беемве, а за какво не го използваше в топлия есенен ден, е цялостна тайнственост. Нищо чудно колата му да е била краткотрайно в сервиз, само че не е изключено и бургазлията просто да е желал да се омеша с народа и да научи вълненията му от първа ръка. Трамвай №7 Тончо хвана от спирка, намираща се наоколо до дома му в кв. „ Стрелбище ”. Докато пътуваше в мотрисата, артистът се наслаждаваше на музика от телефона си, като за задачата бе забол в ушите дребни слушалки. Токмакчиев слезе край НДК, където към този момент го чакаше негов прочут. Двамата се здрависаха, след което побъбриха делово на тротоара, написа " Уикенд ".

В края диалога им някогашният кукувец видя, че настилката за пешеходци е в извънредно положение, въпреки да е напълно прясно ремонтирана. „ Гледай, гледай, калпава работа - какви големи фуги зеят сред плочките! Що за майстори са го правили това? Оставили са си ръцете, ще се претрепе някой ”, ядосваше се Тончо, сочейки с крайник цепнатините. „ Харчат ни налозите ”, означи от своя страна другият мъж.

Щом се раздели с приятеля си, актьорът бизнесмен се насочи пеш към клона на „ ДСК ” на бул. „ Витошка ”. В банката имаше много клиенти и му се наложи да изчака на стол преди да го поеме някой чиновник. 

Синът на починалия бургаски художник Ненко Токмачиев натрупа огромно положение в последните двайсетина години от допустимо най-разнородни действия. Тончо завоюва куп пари от участия като комедиант и продуцирайки телевизионни излъчвания, само че сметките му набъбнаха най-драстично от бизнеса му с рекламни билбордове и розово масло.  Когато преди година Българска национална телевизия спря предаването му „ Шоуто на Канала ”, артистът въобще не се тормози, че отсега нататък няма да има с какво да устоя фамилията си. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР