Ема Томпсън: Холивудските стачки не звучат по същия начин за хората като стачките на лекарите или миньорите

...
Томпсън говореше в разговор с холивудския агент Брайън Лурд, съпредседател
Коментари Харесай

Томпсън говореше в разговор с холивудския агент Брайън Лурд, съпредседател на Creative Artists Agency - която представлява звезди, включително и - който каза, че е „уверен, че сме по-близо до края, отколкото до началото“ на стачките, като преговорите между писатели и студиа ще бъдат възобновени.

По-рано този месец Sky News съобщи колко извън -работа в резултат на косвените ефекти от стачките в САЩ.

Томпсън каза, че напусканията засягат „толкова много различни групи хора“.

Тя продължи: „Мислим, че това са актьори и писатели, но всички са засегнати... [имам] приятели, които са хора от екипа, които са костюмари, гримьори, които не работят. Така че това е много, много, много трудно време. Хората страдат толкова много.

„И всъщност, това също е някак скрито, защото има нещо в думите „о, стачка на актьори“, не звучи по същия начин на хората като „лекарите са в стачка“ или „миньорите са в стачка“. Има различно усещане, защото не работим през цялото време. И предполагам, че това е смисълът, ние сме самостоятелно заети."

Ант и Дек, Кейти Пери, Ема Томпсън и Лайънъл Ричи сред знаменитостите на коронацията на Кинг

WGA (Гилдията на писателите на Америка) обяви стачка през май, след като преговорите стигнаха до задънена улица относно компенсациите, минималния персонал в стаите за писатели и ролята на изкуствения интелект (AI), наред с други проблеми.

Два месеца по-късно профсъюзът на актьорите SAG-AFTRA започна своето собствено излизане, поставяйки Холивуд в средата на две едновременни стачки за първи път от 63 години.

С още повече от две трети от общите филмови разходи на Обединеното кралство идват от САЩ, въздействието тук е сериозно.

Прочетете повече за стачките в Холивуд:

Дру Баримор отпадна като домакин на наградите за снимам токшоу въпреки стачките

Повече от 30 000 души са подписали петиция, призоваваща правителството да обмисли схема от тип отпуск за онези, които са били сериозно засегнати поради несигурния характер на договорната работа, която извършват.< /p>

Томпсън и Лурд говореха на сцената на , двудневно събитие с участието на лидери в индустрията и творци, обсъждащи модерното гледане на телевизия.

Говорейки за стачките, Лурд каза: „След като това е свърши и ще свърши, има изцеление и ангажираност към партньорство, което трябва да се случи, или в противен случай ще унищожи това, което е невероятна индустрия и възможност.“

Той добави, че „сега има спешност тези разговори, а не е имало - и това е провал на ръководството".

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР