Томмоделката Жизел Бюндхен заяви, че е "изненадана" от свързаните с

...
Томмоделката Жизел Бюндхен заяви, че е "изненадана" от свързаните с
Коментари Харесай

Жизел Бюндхен: Изненадана съм от критиките на бразилската министърка срещу мен

Томмоделката Жизел Бюндхен съобщи, че е "изненадана " от обвързваните с активността й по опазването на природата рецензии на бразилската агроминистърка, съобщи Франс прес.

Бюндхен бе порицана от министър Тереза Кристина Кореа да Коста Диас, че подлага на критика Бразилия, "без да знае защо приказва. "

"Изненадах се, че името ми се загатва по негативен метод поради позицията ми по отношение на опазването на природата, в случай че е известно, че от 2006 година поддържам обществени и екологични планове с огромна отговорност, " написа топмоделката в Туитър, където има 4,8 милиона почитатели,.

В понеделник Диас предизвика природозащитничката, като я прикани да стане "посланичка " на бразилското селско стопанство, което съгласно министърката се преценява с опазването на околната среда.

"Съжалявам, Жизел Бюндхен, само че Вие би трябвало да бъдете наша посланичка, да казвате, че нашата страна е водеща в опазването на природата, а не да критикувате Бразилия, без да знаете защо говорите, " сподели министърката.

"Винаги съм се стремяла изказванията ми да са основани върху документи и съвещания с научни дейци, земеделци и членове на неправителствени организации, научих доста и всеки ден не преставам да узнавам нови неща. Считам, че земеделието и опазването на природата би трябвало да напредват по едно и също време, " написа още Бюндхен, без да загатва името на министърката.

"Бразилия би трябвало да бъде водач в по-устойчивото развиване на света, което да дава отговор на потребностите на днешните генерации, без да излага бъдещите генерации на заплаха, " означи в умозаключение Бюндхен.

Идването на власт на 1 януари 2019 година на президента Жаир Болсонаро, който има скептична позиция по отношение на опазването на природата, породи дълбоки терзания измежду природозащитниците.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР