Томислав Дончев представи новите кандидати за министри пред депутатитеПетя Аврамова,

...
Томислав Дончев представи новите кандидати за министри пред депутатитеПетя Аврамова,
Коментари Харесай

Томислав Дончев представи новите кандидати за министри пред депутатите

Томислав Дончев показа новите претенденти за министри пред депутатите
Петя Аврамова, Росен Желязков и Младен Маринов са претендентите за министри на Министерство на районното развиване и благоустройството, на Министерство на превоза осведомителните технологии и известията и на Министерство на вътрешните работи.

В началото на пленарното съвещание вицепремиерът Томислав Дончев показа пред депутатите Проекта за решение за лични промени в кабинета, съобщи кореспондент на БГНЕС.

В пленарна зала участват тримата министри в оставка, както и претендентите за постовете им.

Кариерата на инж. Петя Аврамова е напълно обвързвана с политиката на районното развиване и благоустройството, съобщи Томислав Дончев. Той изчете биографията на Аврамова, на Росен Желязков, както и на Младен Маринов.

Веднага по-късно думата взе зам.-председателят на ПГ на Българска социалистическа партия за България Драгомир Стойнев, който настоя в зала претендентите за постовете да показват бъдещите си политики, с претекста да потвърдят, че не са „ пионки ”. „ Искаме да чуем каква ще е политиката на новите министри, желаеме разбор на министерствата, както и какви ще бъдат първите им дейности във всяка една сфера ”, сподели Стойнев.

Крум Зарков, също от левицата, пък зададе съответен въпрос към Младен Маринов: Преди няколко дни българската и интернационалната преса гръмна със заглавия, че публицисти, които правят следствия по корупционни кавги са арестувани. Що за логичност е това жител да подаде сигнал по осъществено закононарушение и да бъде арестуван самият той? Каква е оценката за дейностите на полицията, в тази ситуация Радомир, и какво ще извършите, с цел да предотвратите сходни неприятни "комуникации", запита Зарков Младен Маринов.

Очаквайте детайлности. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР